NÆRINGSLIV PÅ FREDVANG

Her er en oversikt over bedrifter som holder til på Fredvang og Krystad i Lofoten. Utforsk mangfoldet av bedrifter og muligheter på Fredvang, og bli kjent med en spennende og livlig bygd. 

Bjørn Gjertsen AS

Bjørn Gjertsen er et fiskemottak på Fredvang. Bedriften har helårsmottak av fisk, og har gjennom 45 år produsert tørrfisk, saltfisk og guano.
Fiskemottaket drives av Kristian Gjertsen

By The Way

By The Way Lofoten er en food truck som står ved Draugenplassen på Fredvang. De driver sesongbasert og tilbyr mat og drikke.

Lydersen Rorbuer

Lydersen rorbuer er et overnattingsted på Fredvang som tilbyr overnatting for turister og besøkende. Vertskapet snakker norsk, tysk og engelsk.

Fredvang strand- og skjærgårdscamping

Fredvang strand- og skjærgårdscamping ble åpnet i 1990 og ligger idyllisk til på Fredvang. Det er mulighet for overnatting i hytte, telt, campingvogn og bobil.

66 Nord

66Nord er et fransk selskap som tilbyr et utvalg av friluftslivaktiviteter verden over, men i Lofoten tilbyr de guidede fjell- og havkajakk-turer. De holder til i Hovdan sentrum.

Avhankristian

Avhankristian tilbyr tjenester innen fotografering og digital markedsføring. Kristian kommer fra Fredvang, men bor delvis i Oslo.

Innersand Parking

Innersand parkering tilbyr tilrettelagt parkering for gjester som besøker Fredvang. Parkerende får tilgang på toalett, vann, søppeltømming og rasteplass.