På Fredvang har vi etablerte parkeringsplasser for besøkende som kommer med bil. Fredvang tilbyr flere parkeringsalternativer, noe som gjør det enkelt for både lokale og tilreisende å finne et passende sted å parkere. Parkeringsplassene gir tilgang til de viktigste attraksjonene i området, som vakre strender, fjellturer og andre naturskjønnheter.

Fredvang Parking er vår største parkeringsplass og er lokalisert ved gamle Fredvang skole. Den er tydelig merket, for å sikre både trygghet og bekvemmelighet ved parkering. Vi anbefaler denne parkeringsplassen på grunn av sin størrelse og lokasjon.

Fredvang Parking

Fredvang Parking er den største parkeringsplassen på Fredvang, og for å komme hit må du ta første vei til høyre etter at du har kjørt over broene. Her finner du en svært stor parkeringsplass med panoramautsikt over hele Fredvang. Den romslige plassen gir deg muligheten til å parkere trygt og enkelt, enten du er på dagsutflukt eller planlegger et lengre opphold i området.

For å parkere på Fredvang Parking må du registrere din parkering i Easypark-appen. Dette gjør det enkelt og smidig å betale for parkeringen uten behov for mynter eller kort. Easypark-appen gir også muligheten til å forlenge parkeringstiden fra telefonen, noe som kan være svært praktisk hvis du ønsker å tilbringe mer tid med å utforske den vakre naturen rundt Fredvang.

Draugen

Ved inngangen til Fredvang finner du Draugen parkering, en idyllisk rasteplass utstyrt med toalett, avfallsdunker og en større paviljong. I sommersesongen kan du kjøpe mat og drikke fra foodtrucken «By The Way!» Her kan du parkere gratis i opptil 2 timer, men husk å registrere deg ved ankomst via Easypark-appen.

Private parkeringer

Fredvang har flere privateide parkeringer, som for eksempel Innersand Parking. Mer informasjon om Innersand Parking finner du her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *